Materiaal / Bevestiging

 

Geïntroduceerd op onze website www.pimpyourkitchen.nl is ons AluPlaat materiaal vanaf het eerste moment een groot succes. De haarscherpe afbeelding gecombineerd met een fraaie "emaille" glans ziet er schitterend uit.

 

Materiaal

Het Aluplaat materiaal bestaat uit 2 mm dik aluminium. Met gepigmenteerde inkten wordt de speciaal ontworpen badkamer visual geprint. Dit wordt volgens een gepatenteerd vacuüm procédé op een aluminium paneel aangebracht. Dit gebeurt bij een temperatuur van ruim 200 graden Celcius, het materiaal is vervolgens goed bestand tegen het vocht in je badkamer. 

Nadat het proces voltooid is heeft het geheel een schitterende glanslaag, dit in combinatie met de haarscherpe print maakt het een prachtig product om van je badkamer een feest te maken! 

 

Afmetingen

Een Aluplaat kan uit één stuk maximaal 400 cm lang zijn bij een hoogte van 140 cm. Wanner de wand in je badkamer uit meerdere delen bestaat kan je natuurlijk deze apart bestellen. Wij zorgen dat de afbeelding mooi doorloopt. Twijfel je aan de maten die je moet invoeren voor je bestelling? Mail ons dan even met je vraag op: info@bathroomwall.nl 

 

Afwerking

De Aluplaat is watervast en lichtgewicht, de totale dikte van de aluminium achterwand met afbeelding is 2 mm. De platen worden rechthoekig geleverd, waarbij de randen recht afgezaagd worden.

Het aluminium plaatmateriaal kun je met een geschikte decoupeerzaag eenvoudig bewerken mochten er bv

stopcontacten in de wand voorkomen. Desgewenst kan de plaat met uitsparingen geleverd worden, wil je daar gebruik van maken dan is het belangrijk dat je de exacte posities van de te maken uitsparingen doorgeeft.

 

Schoonmaken

Je kunt de Aluplaat eenvoudig schoonmaken met een zachte doek met allesreiniger of zeep. Gebruik voor het schoonmaken geen: oplosmiddelen, ontvetters, bleekmiddelen, (hars)cleaners of schuurmiddelen.

 

Brandveiligheid

Een BathroomWall Aluplaat is zelfdovend (flame spread classification class A, based on ASTM E84 methode). 

 

Garantie

Op ons Aluplaat materiaal geldt 5 jaar garantie op de kleurechtheid van het materiaal.

 

Bevestiging

Het Aluplaat materiaal bevestig je met montagekit direct tegen de wand of tegels. Wij hebben een instructievideo online staan, waarin je precies kunt zien hoe dat gaat. In de video (gemaakt voor pimpyourkitchen.nl) laten we zien hoe je begint met de voorbereiding en hoe je de uitsparingen voor de stopcontacten kunt maken. We bevestigen de Aluplaat met montagekit tegen de wand en werken de randen netjes af met siliconenkit. Bevestiging als achterwand in de keuken is idem aan die in een badkamer, werk in de badkamer alleen alle randen af met siliconenkit!

De kit is in onze webwinkel www.pimpyourkitchen.nl te bestellen.

 

 

 

Levertijd

Levertijd voor het Aluplaat materiaal is momenteel 4 a 5 weken. Dit is gerekend na ontvangst van bestelling, betaling en goedkeuring op het ontwerp. Wanneer we sneller kunnen leveren dan proberen we dat uiteraard.

 

Bezorging

Het BathroomWall Aluplaat materiaal wordt via een aparte bezorgdienst verzonden. Wanneer de productie van de plaat gereed is, neemt onze bezorgdienst contact met je op voor de bezorging van het plaatmateriaal. Deze biedt je een bezorgdag aan, met een optie voor 's ochtends (tussen 8.00 en 13.00) of 's middags (tussen 12.00 en 18.00) leveren. Mocht je zelf niet beschikbaar zijn dan kun je aangeven of de plaat bij buren afgeleverd kan worden. Tussen het contactmoment en de voorgestelde datum zal een week tijd zitten, zodat je in de gelegenheid bent om je op levering in te stellen.
Ben je op de voorgestelde datum niet beschikbaar, dan kun je dit aangeven en wordt er een nieuw voorstel gedaan voor een leverdatum.
Wij gaan er van uit dat de plaat binnen deze twee geboden levermomenten bezorgd kan worden.
Lukt dit niet, dan moeten wij helaas extra kosten in rekening brengen voor de bezorging.
 
Deze bezorgwijze zorgt ervoor dat we ons product inclusief verzendkosten kunnen aanbieden.