John gefotografeerd voor het magazine "Woonwens"

 

 Jolien van Es

 

 Jan Beukers

over ons

Fotograaf John Kraft denkt in beelden, niet zo vreemd dat hij bij de verbouwing van zijn fotostudio naar woon-werkpand een fotografische oplossing bedacht voor de achterwand van zijn nieuwe keuken.
Met een producent is John gaan experimenteren met materialen en prints, uiteindelijk is er een product ontwikkeld dat een mooie fotografische kwaliteit heeft en geschikt is voor deze specifieke toepassing.

"Men was zo enthousiast over onze keukenachterwand met koeien dat al snel gedacht werd over een commerciële toepassing".

PimpYourKitchen bestaat sinds april 2007, inmiddels zijn er ook voor de Duitse, Belgische en Engelse markt varianten van de website.
Naast het inmiddels bekende "visual" materiaal levert PimpYourKitchen sinds 2011 ook fotografische keukenachterwanden op gesublimeerd aluminium.


"De mens beschildert al eeuwen zijn leefomgeving met taferelen waar men gevoelsmatig iets mee heeft. Wij proberen met onze afbeeldingen precies dat te bewerkstelligen. Een extra toevoeging in je interieur op een plek waar je niet in de eerste plaats aan denkt."

"Het leuke van ons bedrijf is dat wij veel contact hebben met onze klanten, mensen komen langs in de studio of mailen ons foto's en ideeën. We gaan samen met de klant op zoek naar de beste toepassing van beeld in hun keuken. Regelmatig fabriceer ik een beeld op aanvraag in onze studio en voeg deze dan toe aan ons assortiment. Zo worden wij geïnspireerd door de ideeën van onze klanten!"


Per 1-05-2017 is Bathroomwall onderdeel van Duropanel te Lochem


Na bijna 10 jaar heeft John Kraft besloten het stokje door te geven aan een nieuw team!

Jolien van Es en Jan Beukers gaan vanaf vandaag verder met Bathroomwall.nl vanuit een nieuwe thuisbasis in Lochem. 

Beide werkzaam bij het bedrijf wat al jaren de Pimp Superior wanden produceert. Het was een logische stap om de webwinkel daaronder te brengen.

 

Jolien, al geruime tijd werkzaam als grafisch vormgever en signmaker, zal het nieuwe aanspreekpunt zijn voor de klanten, de ontwerpen maken en alles afstemmen tot het gewenste resultaat.

 

“vanuit mijn werk als grafisch vormgever is het voor mij vooral leuk om wat meer met de persoonlijke wensen van klanten bezig te zijn, meedenken en samen tot een creatieve oplossing komen, waarin de kwaliteit en een goed gevoel over het resultaat centraal staan”

 

 Jan, bedrijfsmanager van Duropanel, zal zich vooral richten op het zakelijke marktaandeel van PimpYourKitchen.nl

 

“Mijn focus zal dan ook liggen richting de keuken-,badkamer leveranciers en verdere toepassingen. Ook het leveren van tafelbladen, kastdeuren, wanden enz, is een markt waarin deze toepassing vele mogelijkheden kent.”

 

“Jolien en ondergetekende zullen dezelfde uitstekende service verlenen die al jaren bestond binnen PimpYourKitchen, we zijn er klaar voor!” 

De nieuwe toepassing van aluminium plaatmateriaal leent zich ook uitstekend voor andere ruimtes in huis dan enkel de keuken. Vandaar de lancering van BathroomWall.nl, nu kun je ook de badkamer een persoonlijke uitstraling geven met de toevoeging van een afbeelding naar eigen keuze. Ga voor een natuurlijke uitstraling, of kies iets kleurrijks om de tegelwand te doorbreken. Geheel op maat ontworpen en geleverd maken we bij Bathroomwall.nl iets moois van je badkamer!