veilig winkelen

Dit is de website van:

BathroomWall.nl

Berg en Dalseweg 22H
6521 JG Nijmegen

Ons Inschrijvingsnummer bij de Kamer van Koophandel is 10032415.
Ons B.T.W.-nummer is NL8209.55.759.B01.

Alle gegevens die je verstrekt, worden door ons strikt vertrouwelijk behandeld. Wij gebruiken jouw gegevens uitsluitend voor het doel waarvoor je ze hebt verstrekt aan BathroomWall.nl. Dat kan zijn om je te informeren over BathroomWall.nl (alleen als je jezelf hebt aangemeld voor onze nieuwsbrief) of om bestellingen die je bij ons hebt geplaatst zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. BathroomWall.nl zal jouw gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen indien dit noodzakelijk is om hun werkzaamheden voor ons te kunnen uitvoeren of om te voldoen aan wettelijke eisen.
Conform de Wet Bescherming Persoonsregistratie hebben wij onze registratie van persoonsgegevens gemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens.
Je accountgegevens zijn eenvoudig te wijzigen wanneer je inlogt in jouw account.

Gebruik Website

Bij elk bezoek aan onze website herkent onze webserver automatisch het ip-adres. Bij een bezoek aan onze website bewaren wij:- Jouw e-mailadres als je boodschappen/vragen plaatst op deze website; - Jouw e-mailadres als je dit aan ons communiceert; - De domeinnaam van andere sites die je geraadpleegd hebt om naar onze site te gaan; - Alle informatie met betrekking tot de pagina's die je op onze site geraadpleegd hebt.
Deze informatie wordt uitsluitend gebruikt om:- De inhoud van onze website te verbeteren; - Het aantal bezoeken op onze website te kunnen vaststellen.
De informatie wordt alleen intern gebruikt en wordt niet doorgegeven aan andere organisaties voor commerciële doeleinden.Op deze site kunnen we gebruiken maken van cookies. Een cookie is een klein bestand dat verstuurd wordt door een Internetserver en dat zich op de vaste schijf van jouw computer installeert. Dit bestand houdt de sporen bij van de bezochte Internetsite en bevat een aantal gegevens over dit bezoek: om je voorkeuren te registreren; om informatiesessies te registreren, zoals informatie over hetgeen je toevoegt aan jouw boodschappenlijst, om jouw eerdere activiteiten op de site te registreren, om bij je volgende bezoek een beter dienstverlening te bieden; om de inhoud en de presentatie van de site aan te passen op basis van jouw browsertype of van andere informatie die door de browser verstuurd wordt.

Veilig winkelen

Privacybescherming van onze consumenten is zeer belangrijk voor BathroomWall.nl. De persoonsgegevens van onze consumenten zijn in een goed beveiligde omgeving opgeslagen welke niet toegankelijk is voor derden. Elke fase van het bestelproces vindt plaats in een beveiligde omgeving.
Bovendien zijn de betaalgegevens van de klanten beveiligd; het betaalproces van BathroomWall.nl vindt plaats in een beveiligde betaalomgeving. Deze omgeving is ondergebracht bij een gecertificeerde betaalpartner en daarmee volledig veilig.
Ook het verzenden van persoonlijke gegevens vindt plaats in een beveiligde omgeving. Je kunt een beveiligde omgeving herkennen aan het slotje dat onderaan in de balk is geplaatst of aan de URL (het webadres). Dit begint altijd met de aanduiding https://.

Aankopen via het Internet

Bij het plaatsen van een bestelling op onze site kun je een gebruikersaccount aanmaken. Als je bij BathroomWall.nl een account aanmaakt, bewaren wij de gegevens in een beveiligde database. In je BathroomWall.nl account slaan wij informatie op zoals je naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres en aflevergegevens, zodat je deze niet bij iedere bestelling opnieuw hoeft in te vullen. Het aanmaken van een gebruikersaccount is niet verplicht om een bestelling te kunnen plaatsen.
Alle gegevens die je aan ons verstrekt worden uitsluitend gebruikt om:

- Bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen;

- Je te informeren over de status van je bestelling;

- De afhandeling van de betaling en de verzending van de bestelling.

BathroomWall.nl nieuwsbrief

Door je in te schrijven op onze BathroomWall.nl nieuwsbrief geef je BathroomWall.nl toestemming om je gegevens op te slaan zodat wij je altijd op de hoogte kunnen houden over onze activiteiten en aanbiedingen. Met jouw toestemming gebruiken wij de opgeslagen informatie om je te informeren over BathroomWall.nl. Het kan gaan om ontwikkeling van de website, het sturen van informatie over activiteiten in onze winkel of het doen van andere aanbiedingen en acties ten behoeve van de marketing. Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen dan kun je jezelf in de eerst volgende nieuwsbrief die je ontvangt afmelden. Of te allen tijde via onze website.

Wijzigingen
Dit privacybeleid kan worden gewijzigd. Deze wijzigingen worden bekend gemaakt op deze pagina.

Vragen
Als je vragen hebt over ons privacybeleid kun je contact met ons opnemen via ons e-mailadres of telefonisch contact met ons opnemen via het telefoonnummer van onze studio: 024 3888930.